Pop Up Book Club
Date
luni, 07 mai 2018 -
De 15:00 până 16:00

Cărțile sunt unul dintre cele mai frumoase moduri prin care putem călători prin timp și spațiu. Tocmai de aceea ne face mare plăcere să găzduim prima ediție a Pop Up Book Club, un club de carte pentru adolescenți, organizat de editura Storia, care te va purta în jurul lumii!

Pe 7 mai, de la ora 15:00, biblioteca @British devine poarta către plajele însorite ale Australiei! Vino la bibliotecă să discutăm despre Cuvinte în albastru intens, de Cath Crowley, o carte despre cărți, cititori și despre puterea cuvintelor. 

Clubul de carte va fi moderat de traducătorul romanului, Irina Stoica, iar invitat la această ediție este vlogger-ul de carte Daniel Afloarei. 

Accesul la club este gratuit, evenimentul desfășurându-se în limba română. 

Află mai multe despre carte

Anticariatele sunt pline de mister. Aceasta este o poveste de dragoste. Este povestea Cărților Urlătoare, unde cititorii lasă scrisori străinilor, îndrăgostiților, poeților, cuvintelor. E povestea lui Henry Jones și a lui Rachel Sweetie. Cu ani în urmă, Rachel era îndrăgostită de Henry. În ziua de dinainte să se mute, i-a strecurat o scrisoare de dragoste în cartea lui preferată, din anticariatul familiei. A așteptat. Dar răspunsul lui nu a sosit niciodată. Acum Rachel s-a întors în oraș – și la anticariat –, ca să lucreze alături de băiatul pe care ar fi preferat să nu-l mai vadă niciodată. Are nevoie de ceva care să-i distragă atenția, pentru că fratele ei s-a înecat în urmă cu câteva luni, iar ea nu mai poate să simtă nimic. 

Pe măsură ce Henry și Rachel lucrează împreună – înconjurați de cărți, privind poveștile de dragoste care prind viață în fața lor, lăsându-și scrisori între pagini –, găsesc speranța unul în celălalt. Pentru că viața poate fi de necontrolat, uneori chiar și de nesuportat. Dar se poate ca dragostea, cuvintele și o a doua șansă să fie de ajuns.