Advantage hero, image

Suport profesional, rezultate mai bune

Pătrunde într-o lume a oportunităților cu Advantage, programul de loialitate British Council. Creat în colaborare cu Cambridge University Press and Assessment, Advantage recompensează comunitatea globală de profesori care inscriu candidați pentru examenele Cambridge English în rețeaua noastră de centre de pregătire examene.

Cum înscriu candidații la British Council și devin membru Advantage?

Este ușor să înscrii candidații pentru examenele Cambridge English la British Council și să devii membru Advantage. Te vom îndruma cum să înscrii candidați și ne vom ocupa de administrarea examenului.

Dacă școala/instituția ta înscrie candidați pentru examenele Cambridge English la British Council Romania va fi inclusă automat în programul Advantage. Astfel este necesar să realizați cel puțin o înscriere pentru minim doi candidați per nivel într-un an academic.

Aplică online

De asemenea, îți vom trimite frecvent informații despre serviciile noastre de examinare și beneficiile exclusive pentru membrii Advantage.

De ce să devii membru Advantage?

Advantage îți oferă suport profesional, ajutând membrii, profesorii și cursanții să progreseze de-a lungul procesului de examinare. Oferim membrilor noștri multe beneficii bazate pe niveluri, astfel încât să poți avansa de la nivelul Advantage Starter la nivelul Premium Plus ca recompensă pentru înscrierea mai multor candidați sau pentru colaborarea cu noi an de an.

Înscrie-te azi în programul Advantage și bucură-te de avantajele de membru.  

 • Servicii flexibile de examinare și asistență personală. Te poți concentra pe ceea ce este important, în timp ce noi ne ocupăm de organizarea examenelor.
 • Stimulente financiare exclusive și materiale de promovare. Crește înscrierile la examene și nivelul de membru și obține beneficii tot mai mari din parteneriatul cu noi.
 • Experiență educațională îmbunătățită. Bucură-te de resurse și sprijin constant pentru a îmbunătăți învățarea și predarea în instituția ta.

De ce Advantage? Pentru că duce la rezultate mai bune.

Pe cine sprijină Advantage?

Advantage este disponibil pentru școli, centre de limbi străine și alte organizații și instituții educaționale care pregatesc și înscriu candidați pentru a susține calificările Cambridge English la British Council. Membrii Advantage pot accesa sprijin și expertiza educațională pentru a-și ajuta candidații să susțină examene de limba engleză recunoscute la nivel internațional, dezvoltate de Cambridge English.

Advantage ajută mii de membri din peste 50 de țări să se conecteze și să colaboreze între ei. Profesorii și directorii de instituții pot accesa oportunități de dezvoltare de-a lungul vieții lor profesionale, iar cursanții pot participa la schimburi culturale internaționale bogate și diverse. Advantage sprijină, de asemenea, părinții și profesorii care doresc să-și ajute copiii să învețe limba engleză și să se pregătească pentru examene.

Poți afla mai multe despre beneficiile calității de membru și cum susțin acestea școlile, profesorii și directorii de instituții, elevii și familiile folosind oferta noastră globală Advantage.

În România am inclus câteva beneficii suplimentare Advantage pentru a te sprijini în continuare.

 • Prezentări și ateliere personalizate pentru candidații tăi și profesorii de engleză
 • Reduceri și examene gratuite 
 • Materiale de pregătire și vouchere pentru cărți de la Fischer International
 • Materiale promoționale pentru școala ta
 • Stimulente financiare sub formă de tichete cadou pentru activitatea coordonatorilor care folosesc sediul instituției lor ca locație pentru examinare
 • Invitații la conferințe sau alte evenimente

Și multe altele...

Cum funcționează abonamentul Advantage?

Cu cât înscrii mai mulți candidați, cu atât beneficiile sunt mai mari. Oferim patru niveluri de membru:

 • Advantage Starter: 2 - 19 candidați
 • Advantage Standard: 20 - 49 candidați
 • Advantage Premium: 50 - 149 candidați
 • Advantage Premium Plus: +150 candidați 

Nivelul de membru va depinde de numărul total de înscrieri efectuate la noi în anul academic precedent, din septembrie până în august. Vom evalua și reînnoi nivelul de membru în fiecare an.

Școlile și instituțiile noi care solicită să se alăture parteneriatului Advantage li se va oferi un nivel de membru în funcție de numărul de înscrieri pe care le fac pentru prima dată. De asemenea, îi invităm pe cei care încep să ofere examene Cambridge English să devină membru Starter în cadrul programului Advantage. 

Poți afla mai multe despre cum funcționează programul nostru de fidelitate citind termenii și condițiile Advantage.

Pentru mai multe detalii despre nivelurile de membru și beneficii, te rugăm să ne contactezi la adresa de email Ruxandra.dandu@britishcouncil.ro sau să aplici online astăzi.

Despre înscrierea candidaților și calitatea de membru Advantage

Sprijinul nostru pentru profesori și lideri, elevi și familii în cadrul parteneriatului Advantage