Date, costuri și locații

Pentru a menține condiții de examinare cât mai sigure, măsurile pe care le-am implementat includ distanțarea fizică. Din acest motiv, fiecare sesiune funcționează la capacitate redusă, iar înscrierile sunt posibile, conform calendarului publicat mai jos, până în momentul în care locurile disponibile se ocupă. De asemenea, sesiunea poate fi programată fie dimineață, fie după-amiază. Află mai multe informații despre măsurile adoptate în contextul Covid-19.

 
Primim înscrieri din partea candidaților individuali și organizăm examene în școli și instituții din peste 50 de orașe din România.

Informații importante

  • Pentru examenele Computer Based (pe calculator) nu se acceptă transferuri de la un centru de examinare la altul (de exemplu, de la Iași la București)
  • Numărul de locuri este limitat, iar acestea se ocupă în ordinea primirii înscrierilor
  • A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET) și B2 First (FCE) pot fi susținute în format standard sau 'for Schools'. Certificatele sunt identice, iar singura diferență între cele două formate constă în conținutul adaptat elevillor pentru varianta for Schools.
  • Organizăm sesiuni de examene YLE în parteneriat cu numeroase școli și instituții din Romania. Data examenului este agreată cu fiecare instituție, individual, iar sesiunea se desfășoară în locația pusă la dispoziție de instituția parteneră. Dacă dorești să realizezi înscrierea prin intermediul unei instituții, te rugăm să iei legătura cu profesorul și/sau coordonatorul local.
  • În cazul sesiunilor computer-based, nu acceptăm transferul între centre de examinare din orașe diferite (de exemplu, de la Iași la București). De asemenea, nu acceptăm solicitările primite din partea instituțiilor de învățământ sau a profesorilor de limbă engleză pentru înscrierea în grup a mai multor candidați la examenele susținute pe calculator.
  • Perioadele de înscrieri pot suferi modificări în orice moment - te rugăm să verifici frecvent calendarele pentru fiecare tip de examen, disponibile în secțiunile dedicate de mai jos.

Proba de VORBIRE (Speaking)

Data probei de Vorbire (Speaking) este stabilită de centrul de examinare, în cadrul intervalului stabilit de Cambridge Assessment English. Aceasta le va fi comunicată prin e-mail candidaților cu aproximativ două săptămâni înaintea primei date de examen. Te rugăm să ne contactezi dacă nu primeşti această informație cu cel puțin șapte zile înaintea intervalului probei de vorbire (Speaking).

Pentru mai multe informații, ne poți contacta aici.

Calendarul examenelor Cambridge Assessment English

Când ești gata pentru înscrierea la un examen Cambridge Assessment English, accesează pagina Înscriere la examen.

Young Learners (YLE) | Calendar examene 2022

Calendarul sesiunilor organizate în 2022 este disponibil aici

A2 Key (KET) & A2 Key for Schools | Calendar examene 2022

Calendarul sesiunilor organizate în 2022 este disponibil aici

B1 Preliminary (PET) & B1 Preliminary for Schools | Calendar examene 2022

Calendarul sesiunilor organizate în 2022 este disponibil aici

B2 First (FCE) & B2 First for Schools | Calendar examene 2022

Calendarul sesiunilor organizate în 2022 este disponibil aici

C1 Advanced (CAE) | Calendar examene 2022

Calendarul sesiunilor organizate în 2022 este disponibil aici

C2 Proficiency (CPE) | Calendar examene 2022

Calendarul sesiunilor organizate în 2022 este disponibil aici

Teaching Knowledge Test (TKT) | Calendar examene 2022

Calendarul sesiunilor organizate în 2022 este disponibil aici

O sesiune cuprinde modulele 1, 2, 3, CLIL si YL. Poți susține oricâte module TKT într-o sesiune.