FameLab este una dintre cele mai mari competiţii de comunicare a ştiinţei din lume. Rezervă un loc gratuit aici!

Subiecte fascinante și cercetări de excepție sunt aduse în fața unui public sub forma unor prezentări la obiect, în cadrul finalei FameLab România – un adevărat festin al științei!

În urma celor șase preselecții din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, finala FameLab îi pune în ring pe cei mai buni comunicatori tineri de știință din țară, spre încântarea și curiozitatea publicului. Te invităm să îi vezi pe scenă și să îți susții favoritul pe 27 mai, începând cu ora 19:00 la Impact Hub București. Prezentările vor fi susținute în limba română. 

Finaliștii vor avea la dispoziție trei minute pe scenă pentru a explica un concept complex din știință, într-un mod unic, captivant și pe înțelesul publicului larg. Vor fi evaluați de către un juriu, dar și de către public, pe baza regulii celor 3 C: conținut, claritate și carismă. Câștigătorul va reprezenta România în cadrul finalei internaționale din Marea Britanie, intrând în competiție cu finaliști din 30 de țări, la The Times Cheltenham Science Festival, în iunie 2016. 

Finala FameLab România are loc în cadrul Bucharest Technology Week. Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate, așa că te invităm să îți rezervi din timp un loc aici

Găseşte ceva pentru tine