Votul Publicului

În competiția FameLab Romania a mai rămas un premiu pe care îl poți acorda chiar tu! Care dintre cei 11 finaliști FameLab Romania a acoperit cel mai bine cei 3C ai competiției: conțunut, claritate și charismă? 

Până pe 30 iunie, urmărește Finala FameLab Romania 2021: Science for a better future și votează favoritul tău pentru Premiul Publicului - Rising Star.

VOTEAZĂ AICI

Știința pentru un viitor mai bun

Finala FameLab 2021 îi aduce pe scenă pe cei mai buni tineri comunicatori de știință din România, cu 11 prezentări inedite pe teme din medicină, biologie, tehnologie sau inginerie, și despre felurile nenumărate în care cercetarea științifică de azi ne asigură tuturor un viitor mai bun. 

Concurenții au doar 3 minute să îți explice o idee științifică în mod original, captivant, dar și suficient de clar pentru a fi înțeleși, și vor fi evaluați de juriu în baza celor 3C ai competiției: conținut, claritate și charismă.

Câștigătorul va reprezinta România la Finala Internațională FameLab, care are loc în această toamnă sub egida Cheltenham Festival, și la care participă campioni FameLab din peste 20 de țări.

Descoperă universul FameLab: