Competiţia FameLab România este organizată împreună cu partenerii noştri. Finala FameLab International este coprodusă de Cheltenham Science Festivals şi British Council.

Academia Română

Academia Română

Academia Română este partenerul nostru pentru promovarea şi susţinerea preselecţiilor FameLab şi a finalei naţionale.

Cheltenham Festivals logo

Cheltenham Festivals

Cheltenham Festivals este partenerul internaţional al FameLab. Este o organizaţie caritabilă aflată în spatele Festivalurilor de succes de Jazz, Ştiinţă, Muzică şi Literatură din acest oraş. În 2005 a lansat competiţia FameLab.

Bucharest Tech Week 2019 Logo

Bucharest Tech Week

Bucharest Tech Week aduce inovațiile tehnologie în atenția pasionaților de domeniu, printr-o săptămână de evenimente tematice. 

UEFISCDI

UEFISCDI

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior,a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI)  este partenerul nostru pentru promovarea preselecţiilor FameLab şi a finalei naţionale.

Primăria Capitalei

Primăria Capitalei

Primăria Capitalei este partenerul nostru pentru promovarea şi susţinerea preselecţiilor FameLab şi a finalei naţionale.

ARCUB

ARCUB

Centrul de Proiecte culturale al Municipiului București- ARCUB este partenerul nostru pentru organizarea Masterclass-ului FameLab si a finalei naţionale.

Logo Ad Astra

Ad Astra

Înființată în anul 2002, Asociația Ad Astra reunește cercetători români de pretutindeni și promovează excelența în cercetare. Scopul principal al Asociației Ad Astra este dezvoltarea cercetării în România.

Logo Editura Humanitas

Editura Humanitas

Editura Humanitas este partenerul nostru pentru promovarea şi susţinerea preselecţiilor FameLab şi a finalei naţionale.

Logo Radio România Cultural

Radio România Cultural

Radio România Cultural este partenerul nostru media pentru promovarea şi susţinerea preselecţiilor regionale FameLab şi a finalei naţionale.