Teacher training courses

Dacă eşti un profesor de limba engleză care predă elevilor din ciclul primar sau gimnazial, noi avem workshop-ul potrivit pentru tine care te va ajuta să devii un profesor de succes și respectat.

Mai mult, workshop-urile noastre te ajută să te pregăteşti pentru examenul de titularizare prin abordarea programei examenului şi prin includerea unor activităţi practice bazate pe subiectele incluse la examen, în principal în ceea ce priveşte testarea.

În cadrul workshop-urilor vei învăța strategii interactive de predare și vei primi sfaturi practice.

Workshop-urile se desfășoară la British Council București, însă pot fi organizate şi la Cluj-Napoca sau Iași. Verifică lista workshop-urilor de mai jos pentru mai multe detalii, precum date şi locaţii disponibile. 

Workshop-uri

Kindergarten English

Creat special pentru profesorii de limba engleză care predau la grădiniţă şi la ciclul primar, workshop-ul îţi propune numeroase activităţi (100 de jocuri, cântece, lucru manual şi poezii) potrivite atât pentru profesorii începători, cât şi pentru cei experimentaţi.

Prin combinarea aspectelor teoretice şi practice, workshop-ul îţi oferă soluţii pentru rezolvarea problemelor legate de lipsa timpului, a resurselor, a comportamentului perturbator şi a energiei scăzute.

DATE NUMĂR DE ORE PREŢ TRAINER Locaţie
31 ianuarie - 1 februarie 2015 10 150 RON Monica Stoica Bucureşti

Kindergarten Topics

Kindergarten Topics este un workshop foarte practic ce introduce planificarea lecţiilor pentru profesorii care predau la grădiniţă şi la ciclul primar.

Workshop-ul acoperă subiecte precum: familia, numerele, hainele, dulciurile, fructele, mobila şi multe altele. Folosind jocuri de vocabular, cântece, lucru manual, poveşti şi rime, fiecare subiect este însoţit de exemple ce au fost testate direct pe participanţi.

DATE NUMĂR DE ORE  PREŢ TRAINER Locaţie
14 -15 februarie 2015 8 120 RON Monica Stoica Bucureşti

Teaching English Through Songs

Folosirea muzicii la clasă s-a dovedit că susţine procesul de învăţare a unei limbi străine. Workshop-ul nostru de 8 ore foloseşte muzica pop pentru a antrena participanţii în dezbateri. Îţi oferim numeroase exemple utile de activităţi pe care le poţi folosi la clasă şi care sunt distractive şi uşor de pus în practică.

Workshop-ul îţi va arăta numeroase modalităţi în care muzica poate fi folosită pentru a introduce și exersa noțiunile de vocabular, gramatică și cultură cu ajutorul unor activități care stimulează creativitatea și dezvoltarea limbajului.

DATE NUMĂR DE ORE PREŢ TRAINER Locaţie
21 - 22 februarie 2015 8 120 RON Monica Stoica Bucureşti

Away from the Textbook

Profesorii de limba engleză care predau la nivelul primar şi la nivelul primar superior, plictisiţi de activităţile monotone din manuale, vor simţi acest curs ca o gură de aer proaspăt! 

Numeroasele activităţi creative te vor ajuta să înlocuieşti resursele nedorite din manuale. Cu ajutorul unor surprize muzicale, resurse mai puţin obişnuite, disctracţie şi mult zâmbet, te asigurăm că vei avea parte de o experienţă memorabilă şi pe care nu o vei uita prea curând.

DATE NUMĂR DE ORE PREŢ TRAINER Locaţie
14 - 15 martie 2015 8 120 RON Monica Stoica Bucureşti

Breaking the Routine

Te simţi obosit, plictisit, dezamăgit şi lipsit de speranţă în activitatea ta de predare? Nu şi după ce vei urma workshop-ul Breaking the Routine!

După ce vei petrece un weekend într-o companie plăcută, unde vei participa la numeroase activităţi şi vei învăţa poveşti şi glume pe care le poţi pune în practică la clasă, împreună cu elevii tăi. Workshop-ul te va umple de energie şi motivaţie şi vei afla idei pentru a "sparge" rutina la clasă, devenind un profesor admirat de elevi.

DATE NUMĂR DE ORE PREŢ TRAINER Locaţie
21 - 22 martie 2015 8 120 RON Monica Stoica Bucureşti

Extra English

Ai nevoie de ajutor să concepi un curs opţional? Vrei să condimentezi lecţiile tale şi să le transformi în ceva mai mult decât exersarea limbajului?

Aceste întrebări şi multe altele îşi vor găsi răspunsurile în cadrul acestui curs care se adresează profesorilor de limba engleză care predau la ciclul gimnazial şi la liceu.

DATE  NUMĂR DE ORE PREŢ TRAINER Locaţie
16 - 17 mai 2015 12 180 RON Monica Stoica Bucureşti

Certificate in Primary English Language Teaching (CiPELT)

Seria de ateliere Certificate in Primary English Language Teaching (CiPELT) se adresează profesorilor de limba engleză din ciclul primar care predau la clase mari, cu elevi de niveluri diferite și care se confruntă cu o lipsă de resurse didactice. Profesorii participanți trebuie să demonstreze un nivel minim B1 de limba engleză.

Workshop-urile (30 de ore per modul) contribuie, prin activități practice, la îmbunătățirea deprinderilor metodice legate de arii precum planificarea lecțiilor, testare și evaluare și managementul resurselor didactice. Conținutul include chestionare, activități practice și material audio – video.

Workshop-ul CiPELT este alcătuit din trei module. Fiecare modul constă în 5 ateliere a câte 6 ore.

  • CiPELT READY se adresează profesorilor care predau elevilor de clasele I şi a II-a. Află despre modul în care învață copiii și cum să foloseşti optim resursele didactice pentru această categorie de vârstă. Se pune accentul pe dezvoltarea abilităților de ascultare și vorbire și pe creșterea motivației elevilor pentru studierea limbii engleze.
  • CiPELT STEADY este destinat profesorilor care predau elevilor de clasele a III-a și a IV-a. Învaţă despre modul în care copiii se dezvoltă la nivel cognitiv şi lingvistic. Se pune accentul pe consolidarea abilităților de ascultare și vorbire, în timp începe să se dezvolte capacitatea de înțelegere a textelor. 
  • CiPELT GO este destinat profesorilor care predau elevilor de clasele a V-a și a VI-a. Modulul acoperă teme legate de dezvoltarea cognitivă și lingvistică a copiilor. Se pune accentul pe dezvoltarea capacității de înțelegere a textelor, precum și cea de exprimare în scris. 
Workshop Date Interval orar Data limită înscrieri Preţ Locaţie
CiPELT
READY
12/03/2015
15/03/2015
19/03/2015
26/03/2015
02/04/2015
09:00 - 14:30 20 februarie 2015 250 RON Bucureşti
CiPELT
READY
15/03/2015
21/03/2015
22/03/2015
28/03/2015
04/04/2015
09:00 - 14:30 20 februarie 2015 250 RON Iaşi
CiPELT STEADY * * * *  
CiPELT GO * * * *  

*Urmează să fie stabilite. Dacă doreşti să te înscrii la workshop-urile CiPELT STEADY şi CiPELT GO, te rugăm să ne contactezi.

Continuous Professional Development

Organizăm periodic o serie de workshop-uri aliniate grilei Continuing Professional Development Framework a British Council, menite să contribuie la dezvoltarea ta profesională în toate tipurile de învățământ: primar, secundar și pentru adulți.

Workshop-urile sunt destinate profesorilor cu un nivel de limba engleză B1 şi sunt utile în orice stadiu al carierei unui profesor, dar recomandarea noastră este ca participanții să aibă cel puţin doi ani de experiență la clasă. Acestea sunt organizate în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Iași și Casa Corpului Didactic "Spiru Haret" Iași.

Tehnica scrierii

Acest workshop explorează modalități prin care profesorii pot să își ajute elevii să devină scriitori mai buni prin brainstorming, mind mapping, planificare, schițare, revizuire, editare și prin feedback-ul primit de la colegi.

Activităţi de reflexie

În cadrul acestui workshop, participanții învață cum să se gândească la propriul stil de predare, cum să și-l evalueze și să și-l analizeze. Își împărtășesc momente din experiența la clasă cu ceilalți participanți și oferă sfaturi și sugestii colegilor. Un element-cheie îl constituie crearea unui plan de a face față problemelor și momentelor dificile din timpul lecțiilor.

WORKSHOP DATE  ORAR PREŢ Locaţie
Tehnica scrierii 7 martie 2015 09:00-14:30 95 RON Iaşi
Activităţi de reflexie 9 mai 2015 09:00-12:30 95 RON Iaşi

Înscriere

Te rugăm să descarci şi să completezi formularul de înscriere (108 KB) pentru a participa la unul din workshop-urile noastre organizate la Bucureşti. Detalii despre efectuarea plății sunt disponibile în formularul de înscriere.

Te rugăm să ne contactezi dacă doreşti să participi la workshop-uri în Iaşi sau Cluj-Napoca.

Oferim reduceri pentru înscrierea la mai multe workshop-uri:

  • 5% pentru înscrierea la două workshop-uri;
  • 10% pentru înscrierea la trei workshop-uri.

Workshop-uri la cerere

Oricare dintre aceste cursuri poate fi repetat, la cerere, în oricare alt oraș din România. Dacă dorești să organizezi un curs în orașul tău, te rugăm să ne trimiţi un e-mail la contact@britishcouncil.ro.