A close up of someone visiting the  Learn English website on their laptop
©

British Council

Suntem cel mai bun punct de pornire în pregătirea ta. Oameni din toată lumea studiază limba engleză urmând cursurile British Council, sau folosind resursele online gratuite pe care le punem la dispoziția profesorilor și elevilor. Îți putem oferi încrederea și abilitățile necesare pentru a putea comunica eficient în limba engleză. Având experiență de peste 70 de ani în predarea limbii engleze, te putem ajuta să îți atingi obiectivele. 

Site-urile noastre antrenează adulți și copii din toată lumea și oferă sprijin prețios profesorilor.

Accesează:

LearnEnglish

Învață engleza online cu ajutorul acestui site British Council. Vei găsi jocuri, povestiri, exerciții de ascultare și gramatică, care te vor ajuta să îți dezvolți abilitățile.

În secțiunea Listen & Watch vei descoperi multe activități de ascultare și videoclipuri, iar în secțiunea Business & Work poți găsi materiale menite să te ajute să-ți atingi scopurile profesionale prin dezvoltarea cunoștințelor de limbă engleză.

Dacă dorești să accesezi materiale concepute special pentru copii, poți vizita secțiunile LearnEnglish Kids și LearnEnglish Teens.

Devino membru pentru a putea adăuga comentarii pe site și pentru a pune întrebări care să te ajute să-ți îmbunătățești cunoștințele de limba engleză.

TeachingEnglish

TeachingEnglish este punctul de referință pentru profesori, formatori și pentru cei care lucrează în domeniul predării limbii engleze.

În conținutul site-ului vei găsi materiale gratuite pe care le poți folosi la ore, de la activități de scurtă durată, până la planuri de lecție complete. Există, de asemenea, articole despre tehnici didactice și materiale gratuite pentru formare și perfecționare didactică.

Dacă dorești să interacționezi cu alți utilizatori, să adaugi comentarii și să descarci materiale de pregătire, nu uita să te înscrii pe site-ul TeachingEnglish. În calitate de membru, vei putea să:

  • îți construiești un profil personal și să te alături comunității online;
  • să adresezi întrebări la care îți vor răspunde profesori și alți utilizatori;
  • descarci materiale de pregătire gratuite;
  • accesezi materiale noi înaintea utilizatorilor care nu sunt membri.

LearnEnglish Mobile

British Council a lansat o gamă de aplicații care îi vor ajuta pe utilizatori să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice. Prin aceste aplicații poți să:

  • asculți și să vizionezi conversații în contexte din viața reală, pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de ascultare;
  • consemnezi și să înveți cuvinte noi într-o aplicație de vocabular de tip flashcard;
  • îți exersezi gramatica prin activități interactive;
  • testezi cunoștințele tale și ale prietenilor tăi prin jocuri de cuvinte;
  • ajuți copiii să exerseze fonetica limbii engleze și să le vizualizezi povestirile.

Aplicațiile British Council sunt potrivite pentru cursanții de limbă engleză de toate nivelurile și vârstele, inclusiv pentru copii. Află mai multe detalii despre aplicațiile noastre, disponibile în iTunes Store, Google Play, BlackBerry App World și Windows Store, sau caută „British Council” în app store pentru a găsi toate aplicațiile.