Country Trainers sunt cheia proiectului English for the Community organizat de British Council și Romanian-American Foundation. Fiecare dintre ei este responsabil pentru o zonă, în cadrul căreia oferă susținere și training pentru formarea unui Teacher Activity Group.

Descoperă cine sunt

County Trainer Alexandra Stevenson

Alexandra Stevenson

County Trainer (Harghita)

Alexandra a lucrat ca profesor de limba engleză timp de peste 10 ani în Kuweit, Cehia și România și ca Young Learners Coordinator pentru centrul British Council din București timp de doi ani. Deține o calificare DELTA și este specializată în educația pentru copii foarte mici. Alexandra este fascinată de modul în care copiii deprind noțiunile de limbă și de imaginația lor bogată, dar și de aspectele care îi motivează să învețe. Îi plac și actoria și călătoriile. 

County Trainer Andrea Peterlicean

Andrea Peterlicean

County Trainer (Sibiu)

Andrea și-a început călătoria în lumea educației în Cluj-Napoca cu 20 de ani în urmă și de atunci continuă să învețe și să caute să se dezvolte. În prezent trăiește în Târgu Mureș și iubește să predea engleza și germana studenților, precum și să susțină alți profesori proaspăt calificați sau cu experiență. 

County Trainer Catalina Stoica

Cătălina Stoica

County Trainer (Maramureș)

Cătălina predă limba engleză la liceul Grigore Moisil din Brașov, unde este implicată în predare, pregătire și activități de teatru. Organizează festivaluri de teatru și activități în domeniu la nivel local și național, este redactor-șef al revistei în limba engleză a școlii și coordonator de proiecte. 

County Trainer Cristiana Osan

Cristiana Osan

County Trainer (Mureș)

Cristiana este trainer pentru profesori la British Council Cluj din 2007 și E-moderator pentru cursurile online British Council din 2011. A predat engleza la un liceu bilingv din Cluj-Napoca până în 2011. Face și mentorat online și lucrează ca redactor de materiale pentru cursuri online și sesiuni sincron. 

County Trainer Doina Fleanta

Doina Fleanță

County Trainer (Brașov)

Doina este implicată în domeniul educației de peste 40 de ani și lucrează în proiecte British Council din 1998. Loucuiește în Brașov, orașul medieval în care s-a născut. Pasiunile ei includ predarea, susținerea profesorilor și a trainerilor, mentoratul și moderarea cursurilor online de training pentru profesori. 

County Trainer Maria Elena Liana Gherdan

Maria Elena (Liana) Gherdan

County Trainer (Bihor)

Liana lucrează în dezvoltarea profesorilor de mai mult de două decenii la Universitatea din Oradea. Rolul ei include asigurarea trainingului pentru profesori de limba engleză viitori sau curenți. Este și examinator oral Cambridge și colaborează cu British Council România pentru prezentările examenelor Cambdrige sau IELTS. Are experiență bogată în predarea limbii engleză pentru diferite grupe de vârstă și asistarea profesorilor în vederea pregătirii cursanților pentru diverse teste de limbă. 

County Trainer Nadina Nicolici

Nadina Carmen Nicolici

County Trainer (Hunedoara)

Nadina este profesor de limba engleză și coordonator al proiectelor și programelor internaționale la Colegiul Tehnic Lorin Salagean din Drobeta-Turnu Severin. A absolvit facultatea cu specializare în limbile engleză și franceză și deține o calificare CELTA. În 2009, a primit premiul "Profesorul Anului" în România la Gala Premiilor în Educație. 

County Trainer Oana Frantescu

Oana Franțescu

County Trainer (Suceava)

Oana este profesor de peste 20 de ani și trainer de profesori de aproape 10. Lucrează la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și are o colaborare veche și plăcută cu British Council. În afară de predare și training, e de părere că din viață nu trebuie să lipsească muzica și dansul. 

County Trainer Teodora Naiba

Teodora Naiba

County Trainer (Neamț)

Teodora predă engleza în Cluj-Napoca de aproape 18 ani, iar în ultimii 13 a lucrat și ca trainer pentru profesori pentru British Council. De asemenea, acum șapte ani a început să lucreze și ca moderator online și îi face foarte mare plăcere să lucreze cu profesori din întreaga lume, atât față-în-față, cât și online. Îi plac jocurile și călătoriile.