Selector 2022, image

Sunday Times a catalogat programul Selector drept „cea mai inovatoarea emisiune dedicată muzicii britanice contemporane”. 

Selector este programul internațional de radio al British Council ce difuzează cele mai noi hit-uri din Marea Britanie. Emisiunea săptămânală acoperă toate stilurile de muzică contemporană, fiecare ediție remarcându-se prin interviuri și sesiuni live exclusive ale celor mai interesanți artiști britanici.

Programul Selector reflectă diversitatea muzicii britanice, promovând sunete, talente și cultura muzicală a Marii Britanii din ziua de astăzi unei audiențe internaționale. Selector este difuzat în peste 30 de țări și beneficiază de ascultători fideli din lumea întreagă. Programul Selector a câștigat de-a lungul timpului numeroase premii, inclusiv prestigiosul premiu de aur pentru cel mai bun program muzical săptămânal în cadrul Sony Radio Academy Awards și premiul pentru programul radio al anului în Ungaria.

În afara faptului că sunt difuzate la nivel internațional, sesiunile săptămânale pot fi ascultate online, pe site-ul Selector, unde vei găsi şi alte resurse precum podcast-uri, videoclipuri și o arhivă cu sesiunile clasice.

În România, poți asculta programul online şi înregistrările emisiunilor anterioare, accesând site-ul Selector.

 

Link-uri externe