Ne propunem să prezentăm cele mai interesante lucrări ale creativilor din Marea Britanie. Conectăm designeri și antreprenori creativi din România și din Marea Britanie prin intermediul unor rețele și oportunități de învățare și colaborare.

Departamentul de Arhitectură, Design şi Modă al British Council (ADF) creează legături între designeri și instituții culturale din întreaga lume, printr-o gamă variată de proiecte din cele trei discipline.

Vezi ce face și cum lucrează echipa ADF din cadrul British Council.

Iar dacă vrei să fii la curent cu tot ce este nou în arhitectura britanică, design și modă, citește și blogul lor, Back of the Envelope.

Romanian Design Week

Un proiect al The Institute, Romanian Design Week este un festival anual care promovează designul românesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic și cultural. Este primul proiect dedicat în întregime designului, care se adresează atât publicului, cât și profesioniștilor. În fiecare an, Romanian Design Week trasează o hartă a evenimentelor și spațiilor ce promovează designul.

RDW înseamnă o expoziție centrală și o serie de formate noi și evenimente conexe, menite să sublinieze dialogul dintre diferite discipline, dar și oportunitatea abordărilor complementare în design și încurajarea dezvoltării industriilor creative. 

British Council este un partener constant al acestui eveniment.

Link-uri externe