International school award

Oferim sprijin profesorilor să introducă o dimensiune internațională în procesul de predare şi învăţare prin stabilirea de legături internaționale, acces la resurse și obținerea de premii.

Conectează-te cu școli și profesori din întreaga lume

Schools Online este o platformă globală care oferă toate resursele necesare pentru a aduce lumea întreagă în clasa ta și a-i încuraja pe elevi să se dezvolte și să ajungă cetățeni globali.

Site-ul British Council Schools Online îţi oferă următoarele facilități:

  • posibilitatea de navigare prin rețeaua noastră globală care cuprinde 40.000 de școli;
  • recunoașterea activităţii tale internaționale;
  • oportunitatea de a relaționa cu alți profesori și a vă consulta;
  • accesul la resurse de învățare gratuite;
  • posibilitatea de a te dezvolta la nivel profesional.

Înscrierea este simplă

Vizitează pagina de înscriere pe Schools Online și vei primi indicații pentru a te înregistra. După înregistrare, va fi activat un cont online care îţi oferă acces la ştirile de ultimă oră din domeniul educației din regiunea ta și informații despre:

  • resurse educaționale;
  • surse de finanțare;
  • proiecte online;
  • evenimente;
  • studii de caz utile.

Mai multe informații

Explorează site-ul British Council Schools Online pentru a afla mai multe sau scrie-ne la schools@britishcouncil.org.

Găseşte o şcoală parteneră

Ajută-i pe elevii tăi să înveţe despre alte culturi prin implicarea în proiecte educaţionale distractive derulate în parteneriat cu o şcoală din altă ţară.

Îţi poţi începe călătoria internaţională a şcolii tale prin căutarea unei şcoli partenere pe British Council Schools Online la care sunt înregistraţi 40.000 de profesori din 180 de ţări.

Resurse educaţionale

Poţi accesa o gamă largă de resurse educaţionale puse la dispoziţie de către British Council şi de alte organizaţii.

Această secţiune conţine activităţi propuse de către specialişti pentru a-i ajuta pe elevi să descopere lumea din afara sălii de clasă. Materialele au fost realizate pentru a fi relevante pentru o varietate de evenimente şi subiecte.

Cursuri de dezvoltare profesională

Poţi afla cum îţi poţi dezvolta competenţele atât acasă, cât şi în afara ţării.

Programul British Council Connecting Classrooms oferă o gamă largă de cursuri pentru a-ţi îmbunătăţi competenţele de care ai nevoie pentru internaţionalizarea curriculum-ului şcolii tale prin derularea de proiecte de colaborare alături de elevii şi studenţii din alte ţări.

International School Award

Dacă eşti în căutarea unor modalităţi prin care să fie recunoscute eforturile şcolii tale de a oferi elevilor şansa de a învăţa despre alte culturi, British Council a dezvoltat un program care răspunde nevoilor tale.

International School Award (ISA) este o acreditare recunoscută la nivel internaţional, care oferă şcolilor şi grădiniţelor o platformă de colaborare cu parteneri internaţionali, prin împărtăşirea bunelor practici şi deschiderea către realităţile globalizării. ISA este disponibilă oricărei instituţii educaţionale, fiind recunoscute nivele diferite ale implicării în colaborarea internaţională. Această distincţie contribuie la pregătirea tinerilor pentru a trăi într-o societate globală prin introducerea în curriculum a componentei de învăţare prin internaţionalizare. De asemenea, oferă un cadru motivant profesorilor şi liderilor din şcoli pentru a se dezvolta profesional.

Instituţiile eligibile pentru a se înscrie în programul International School Award sunt: grădiniţele, şcolile primare şi gimnaziale.

Pentru mai multe informaţii, te rugăm să îl contactezi pe Gabriel Ivan, Project Manager.

Ghidul învăţării internaţionale

Poţi afla cum să aduci lumea întreagă în clasa ta.

Noul nostru ghid pentru învăţarea internaţională îţi facilitează accesul la proiectele şi resursele  noastre, precum şi la cursurile de dezvoltare profesională. Indiferent care ar fi nivelul tău de experienţă, noi avem numeroase oportunităţi pentru tine.

De la realizarea unui parteneriat, până la derularea unui proiect şi primirea distincţiei International School Award, poţi găsi o varietate de informaţii pe măsură ce vei călători alături de noi. Află unde te afli şi unde poţi ajunge alături de noi.

Link-uri externe