Poți susține testul IELTS pe computer sau pe hârtie la unul dintre centrele noastre oficiale de testare din România.

Orice variantă alegi, vei susține exact același test IELTS, cu același conținut și aceeași structură.
Singura diferență este că poți alege să îți tastezi răspunsurile sau să le scrii pe hârtie - oricare ar fi varianta care ți se potrivește mai bine.

IELTS pe computer

Vei susține probele de Listening, Reading și Writing pe computer, la unul dintre centrele noastre oficiale de testare. Proba de Speaking se va desfășura față în față cu un examinator IELTS, deoarece credem că acesta este cel mai bun mod de a-ți evalua competențele orale.

Cu varianta pe computer, vei putea alege dintre mai multe date de testare, iar rezultatele vor fi disponibile în 1-5 zile.

Testul IELTS poate fi susținut pe computer în București și Cluj-Napoca, la unul dintre centrele noastre oficiale de testare.

Programează testul IELTS Academic sau IELTS General Training pe computer.

IELTS pe hârtie

Dacă alegi această opțiune, vei susține probele de Listening, Reading și Writing pe hârtie. Proba de Speaking va avea loc față în față cu un examinator IELTS calificat.

Rezultatele vor fi disponibile la 13 zile calendaristice de la data testării.

Dacă ai anumite nevoi sau cerințe speciale, ar trebui să susții testul pe hârtie. Află mai multe informații despre nevoi și aranjamente speciale pentru susținerea testului IELTS

Programează testul IELTS Academic sau IELTS General Training pe hârtie.