Îți recomandăm să folosești cărțile de mai jos în pregătirea pentru testul IELTS.

Official IELTS Practice Materials: Volume 1

Official IELTS Practice Materials: Volume 1 oferă exemple de teste complete pentru modulele Academic și General Training, pentru toate cele patru probe: Ascultare, Citire, Scriere și Vorbire, precum și modele de răspunsuri și comentarii ale examinatorilor.

Materialul include un CD pentru proba de Ascultare și videoclipuri prezentând trei candidați care susțin proba de Vorbire.

Official IELTS  Practice Materials: Volume 2

Official IELTS Practice Materials: Volume 2 include exemple de teste pentru modulele Academic și General Training, pentru toate cele patru probe: Ascultare, Citire, Scriere și Vorbire, precum și modele de răspunsuri și comentarii ale examinatorilor.

Materialul este însoțit de un DVD care conține un test pe care poți să exersezi proba de Ascultare și clipuri video prezentând trei candidați care susțin proba de Vorbire.

Top Tips for IELTS

Top Tips for IELTS este disponibil atât pentru modulul Academic, cât și pentru General Training. Aceste ghiduri cu sfaturi practice pentru examen sunt scrise de examinatori IELTS cu experiență și este recomandabil să le folosiți în pregătirea pentru testul IELTS. Ele oferă candidaților sugestii esențiale pentru fiecare probă a testului și includ:

 • exemple și explicații clare;
 • sugestii generale care să te ajute în pregătirea pentru fiecare componentă;
 • secțiuni despre cum să te pregătești și ce să faci în ziua testului.

Cartea este însoțită de un CD care conține un test complet IELTS pe care poți exersa, exemple de răspunsuri pentru proba de Scriere și un videoclip cu o probă de Vorbire.

The Speaking Test Preparation Pack for IELTS

The Speaking Test Preparation Pack for IELTS este un pachet cuprinzător de resurse alcătuit de Cambridge English Language Assessment. Acesta are scopul de a ajuta profesorii care pregătesc elevi pentru proba de Vorbire a testului IELTS. Pachetul include:

 • explicații clare despre ce implică fiecare parte a probei de Vorbire a testului IELTS;
 • foi de lucru pentru candidați, care expun practici detaliate pentru fiecare componentă a probei de Vorbire;
 • un DVD care prezintă candidați susținând proba de Vorbire, pentru a-ți oferi o idee clară despre ce se va întâmpla în ziua examenului;
 • sfaturi care să te ajute să îți îmbunătățești rezultatul la proba de Vorbire prin noțiuni de gramatică și vocabular.

Cum achiziționezi aceste materiale

Poți achiziționa aceste cărți de la centrele British Council, sau le poți comanda prin e-mail și le vei primi prin curier.

PREȚURI                                                                        

 • Official IELTS Practice Materials: Volume 1 - 80 lei sau 72 lei*    
 • Official IELTS Practice Materials: Volume 2 - 80 lei sau 72 lei*  
 • Top Tips for IELTS (Academic or General Training) - 70 lei sau 63 lei*            
 • The Speaking Test Preparation Pack for IELTS - 90 lei sau 81 lei*

Candidații înscriși la testul IELTS, cursanții British Council și cei care participă la prezentarea gratuită IELTS beneficiază de o reducere de 10%. 

Iată cum poți primi materialele prin curier:

PASUL 1

Achită taxa corespunzătoare materialului/materialelor pe care vrei să le achiziționezi. Detaliile bancare sunt următoarele:

 • Beneficiar: British Council
 • Număr de cont: IBAN RO07 CITI 0000 0008 2601 2005
 • Deschis la: Citibank Europe plc - Dublin, sucursala România (Calea Victoriei, nr. 145, sector 1, București)
 • C.U.I./C.F.: 9000 0000 26598 / 22.02.91

Te rugăm să îți scrii numele pe ordinul de plată și la secțiunea „reprezentând” să completezi „material IELTS” .

PASUL 2

Trimite dovada de plată prin e-mail, la adresa contact@britishcouncil.ro, precum și adresa de livrare (livrarea se va face de luni până vineri între 09:00 și 17:00), numărul tău de telefon și numele complet. Te rugăm să ne spui ce material dorești și dacă vrei să achiziționezi Tops Tips for IELTS, te rugăm să specifici și modulul pentru care te pregătești (Academic sau General Training).

Cărțile sunt trimise prin curier în termen de două zile lucrătoare și vei achita taxa de expediere atunci când le primești.

Pentru fiecare plată efectuată, factura se emite la cerere în termen de maxim 30 de zile de la data la care s-a făcut plata.