Study in Europe with IELTS, image

Vrei să studiezi în Europa? IELTS te va ajuta să ajungi unde îți dorești.

Știai că mii de programe de licență, masterat și doctorat din Europa sunt predate integral sau parțial în limba engleză? Multe instituții europene de învățământ superior - inclusiv un număr mare de universități private și de stat - acceptă IELTS ca parte a cerințelor de admitere în limba engleză.

IELTS este recunoscut la nivel internațional și acceptat de multe universități care oferă cursuri predate în limba engleză, dar este relevant și dacă intenționezi să urmezi studiile la tine în țară.

Angajatorii, organismele profesionale și agențiile guvernamentale din toată Europa acceptă, de asemenea, IELTS ca o dovadă exactă a capacității tale de a înțelege, citi, scrie și vorbi în limba engleză.

Află cine acceptă IELTS în Europa.

Studii în Olanda

Știai că Olanda continuă să se claseze printre cele mai fericite țări din lume, ocupând locul cinci în clasamentul recent publicat în Raportul privind fericirea mondială 2023?

De asemenea, Olanda se mândrește cu legături excelente cu alte țări europene, ceea ce îți oferă libertatea de a călători în timpul studiilor. Cu o mulțime de destinații din care poți alege, ai putea petrece un weekend la Berlin, Paris sau Bruxelles. 

Nu vorbești olandeza? Nu-ți face griji! 95% din populație vorbește limba engleză, ceea ce înseamnă că este ușor să comunici, iar în universitățile din Olanda  există o mulțime de cursuri (peste 2,000) predate în limba engleză.

Pe lângă faptul că oferă numeroase oportunități de a învăța limba engleză, olandezii sunt renumiți pentru o abordare a predării interactive și centrate pe student, ceea ce înseamnă că studenții își dezvoltă o serie de abilități, de la rezolvarea problemelor, până la gândirea creativă.

Află cine acceptă IELTS în Olanda.

Studii în Germania

Germania se mândrește cu numeroase experiențe culturale, de la Octoberfest în Munchen, carnavalul din Köln, până la locații istorice din Berlin; există ceva pentru toată lumea. 

Dacă alegi să studiezi în Germania, poți profita de poziția sa centrală în Europa și poți călători fără viză în tot spațiul Schengen. Este, de asemenea, una dintre cele mai accesibile țări din lume pentru studenții internaționali, deoarece universitățile publice nu percep taxe de școlarizare, ci doar mici taxe administrative sau semestriale.

Multe universități germane, în special universitățile de științe aplicate, pun accentul pe învățarea practică și colaborează cu întreprinderi pentru a le oferi studenților o experiență de lucru reală și stagii de practică, asigurându-se că absolvenții lor sunt pregătiți pentru lumea afacerilor.

IELTS este dovada preferată de cunoaștere a limbii engleze a universităților germane. 

Află cine acceptă IELTS în Germania.

Studii în Franța

Explorarea Franței în calitate de student te poate ajuta să îți dezvolți o perspectivă asupra lumii, să apreciezi alte culturi, precum și istoria. Renumită pentru cultura, bucătăria, arta și viața de noapte, Franța este o destinație atractivă pentru studenții internaționali. 

De asemenea, are conexiuni excelente cu țările din apropiere, oferindu-ți posibilitatea de a explora Europa și nu numai. Cât despre educație, Franța oferă o experiență de studii multiculturale și sociabile, cu peste 1,600 cursuri de engleză disponibile. 

IELTS este recunoscut de universități franceze de top, colegii private și alte instituții de învățământ superior, precum și de angajatori privați și agenții guvernamentale (inclusiv ASEP) ca fiind un indicator de încredere al capacității unei persoane de a comunica în limba engleză. 

Află cine acceptă IELTS în Franța.

Studii în Italia

Studenții care aleg să studieze în Italia se vor bucura de mâncare delicioasă, cultură, istorie, precum și de o primire prietenoasă. Călătoriile prin țară sunt facile și relativ ieftine, permițându-ți să descoperi frumoasa coastă a Italiei sau să te bucuri de marile orașe, precum Roma, Milano, Napoli și Veneția, cu trenul sau cu autobuzul.  

Italia este o destinație de studii internaționale excelentă și este cunoscută ca fiind un centru educațional al Europei. Universitățile din marile orașe precum Roma, Bologna, Milano și Florența oferă o gamă largă de cursuri predate în limba engleză. Studenții pot alege chiar să studieze cursuri cu un mix de cursuri în limba engleză și italiană. 

IELTS te poate ajuta să îți îndeplinești visul de a studia în Italia.

Află cine acceptă IELTS în Italia.

Studii în Spania

Spania este o țară unică și variată, cu una dintre cele mai bune clime de pe planetă. 

Spaniolii sunt orientați spre comunitate și sunt cunoscuți pentru natura lor prietenoasă și primitoare, ceea ce face din această țară un loc minunat pentru studenții internaționali care caută un loc de cazare. 

Cu 76 universități, dintre care 45 sunt administrate de stat, Spania oferă o mulțime de opțiuni pentru studenții internaționali. Abordarea sa inovatoare și comercială a predării face din această instituție o destinație populară pentru studii în străinătate, atrăgând aproape 100,000 studenți internaționali în fiecare an.

Te gândești să studiezi în Spania? IELTS te poate ajuta să îți urmezi visul. 

Află cine acceptă IELTS în Spania.