Susține testul IELTS pentru a demonstra că deții cunoștințele de limba engleză necesare pentru a studia, lucra sau emigra în Australia. Aproximativ 900 de instituții de învățământ și programe de studiu din Australia acceptă examenul IELTS ca dovadă a cunoștințelor de limba engleză.

Studiază sau lucrează în Australia

Universitățile și organizațiile din Australia cunosc faptul că IELTS reflectă cu exactitate abilitatea ta de a înțelege, citi, scrie și vorbi în limba engleză. Testul a fost creat de cei mai recunoscuți experți în domeniul evaluării limbii engleze. 

Instrumentele noastre de căutare online îți oferă detalii complete despre toate organizațiile australiene care acceptă IELTS. Poți afla mai multe detalii despre experiența studiului în Australia de la organizații precum Study in Australia.

Emigrează în Australia

IELTS este o parte integrantă a procesului pentru obținerea vizei de emigrare în Australia.

Testul IELTS este solicitat atât pentru aplicantul principal, cât și pentru soț/soție și persoanele aflate în întreținere și cu vârsta mai mare de 18 ani. Înainte de a te înscrie la examen, te rugăm să verifici scorul și modulul IELTS (Academic sau General Training) de care ai nevoie în Australia.

Poți afla mai multe detalii despre emigrare și despre procedura de obținere a vizei de student dacă vizitezi site-ul Australian Government Department of Immigration and Citizenship.

Link-uri externe