Estela Lapponi ‘Intento 3257,5’ © Marcelo Vitorino

Site-ul nostru global Disability Arts International oferă oportunități artiștilor cu deficienţe de auz sau diverse alte dizabilități și oferă responsabililor de locaţii, producătorilor și curatorilor de artă o imagine unică a muncii dezvoltate de artiștii cu dizabilităţi și de organizațiile ce lucrează cu astfel de persoane.

Oferind suport pentru nevoile unei audienţe profesioniste de artişti la nivel mondial, site-ul permite artiștilor să-și prezinte munca la o scară internațională, lărgindu-şi astfel acoperirea și piețele. De asemenea, oferă resurse promotorilor, studii de caz și mărturii personale, împărtășind perspectivele prin care Marea Britanie a devenit recunoscută ca un lider mondial în lucrul cu artişti cu dizabilităţi.

Disability Arts International a fost inspirat de Unlimited, un proiect inclus în Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

Pentru această inițiativă, ne dorim să putem ajunge la cât mai mulți artiști relevanți. Vizitează website-ul proiectului ca să afli cum poți recomanda un artist sau o companie.

Muzică mai accesibilă: Ghiduri de acces DIY

Ne dorim să putem face evenimentele muzicale din întreaga lume mai accesibile pentru publicul cu deficienţe de auz și persoanele cu dizabilități oferind trei ghiduri simple, descărcabile, direct din Marea Britanie către restul lumii.

Ghidurile sunt relevante pentru orice locaţie, promotor, formaţie, festival sau interpret, și conțin sfaturi practice și ușor de implementat pentru a face concertele și evenimentele mai accesibile, astfel încât muzica să ajungă și să includă un public cât mai larg.

Vezi mai multe despre proiect și ce acțiuni pot fi luate aici.

Link-uri externe